Veel gestelde vragen

Over YumTums

De missie van YumTums is om het snoep-gebruik positief te verbeteren, door suikervrije en aantrekkelijke suikervrije varianten aan te bieden.

Heerlijk snoepen maar dan zonder suiker, minder calorieën, minder vet, natuurlijke kleur- en smaakstoffen. In het kort: gezonder maar toch net zo lekker als ‘ander’ snoep.

Ik (Mees) ben in een korte tijd heel erg afgevallen (42 kilo) en ben heel erg bezig met sporten en met mijn lichaam, zoals vele met mij eens zullen zijn is snoepen gewoon heel lekker en maakt dat het afvallen ook heel moeilijk!

Tijdens het afvallen heb ik het idee bedacht om met mijn bereik iets goed te doen voor de maatschappij, maar waar ik zelf ook tegen aan liep! Zo is het idee van YumTums ontstaan; toch heerlijk snoepen, maar veel minder calorieën. Zo probeer ik bij te dragen aan de gezondere maatschappij!

Het product

Ja! In geen van de YumTums zijn gluten verwerkt.

Alle voedingswaarden zijn te vinden op de productpagina’s.

Op de van nature aanwezige suikers zijn er geen verwerkt.

Onze drop is gemaakt zonder dierlijke-gelatine en is daarom veggie.

Wat vervelend om te horen… We willen je verzoeken een mailtje te sturen naar info@yumtums.nl zodat we je klacht zo snel mogelijk kunnen oplossen.

Een natuurlijke kleurstof is een kleurstof afkomstig uit planten, paddenstoelen of dieren.

Maltitol is een polyool, een extensieve zoetstof. Het wordt gemaakt van tarwe of mais en heeft minder calorieën dan suiker. Het mooie is dat de stof geen effect heeft

op je bloedsuikerspiegel omdat je hem weer uit plast. Dit betekent dat zelfs diabetici het mogen eten. Overmatig gebruik van maltitol kan een laxerend effect geven. De een is hier gevoeliger voor dan de ander. Daarom raden wij aan niet teveel snoepjes in een keer op te eten.

Verkopen / Kopen

YumTums zijn te koop in meerdere supermarkten en vending-machines, geen filiaal in de buurt die YumTums verkoopt? Dan kun je ze altijd nog via onze webshop bestellen.

Wij werken samen met PostNL om alle pakketjes te versturen. Per e-mail ontvang je een track en trace code. Is er een probleem met je bestelling? Stuur ons dan een mailtje naar info@yumtums.nl.

Heb je besteld, dan is je bestelling onderweg. In je mail heb je een track en trace code ontvangen.

We doen ons uiterste best om alle bestellingen binnen 48 uur op de post te doen, vervolgens duurt het gemiddeld 2 dagen om het pakketje te versturen. 

De bestellingen gaan per pakket van 2 zakjes of meer, de samenstelling mag je zelf kiezen!

Wij werken vooralsnog enkel met iDeal (via Mollie)

Zakelijk

Wat leuk dat je interesse hebt om YumTums te verkopen, we zijn altijd op zoek naar enthousiaste ondernemers die in onze visie geloven! Zou je ons een mailtje willen sturen naar info@yumtums.nl met je verzoek?

We staan altijd open voor ideeën! Zou je een mailtje willen sturen naar info@yumtums.nl?

Helaas, je moet iets ouder zijn!

We zien je graag terug op onze website wanneer je oud genoeg bent :-)

Ben je 13 jaar of ouder?

We vragen dit omdat YumTums haar marketing niet op kinderen jonger dan 13 jaar richt.